header afbeelding
enjoyment-1869206_1920
Samen stap voor stap vitaal

20 april 2021 was het eerste event van de Vrienden van ZorgSaam voor alle ondernemers, ​​MKB-ers, HR-managers, grote en kleine bedrijven uit Zeeuws-Vlaanderen: "Samen stap voor stap vitaal". 


Tijdens het interactieve event werden aansprekende voorbeelden uit de regio gedeeld. Zo vertelden Margie Nijs, Machteld Kips en Tonny de Waal van ZorgSaam over vitaliteit binnen hun organisatie. Van pilots tot het nieuwe vitaliteitsportaal en tips voor vitaliteitsinterventies passeerden de revue. Bauke Boon van FITR Company gaf inspirerende voorbeelden en praktische tips die iedereen binnen zijn/haar organisatie direct kan inzetten. En uiteraard was er ook ruimte voor interactie en deelden de deelnemers ervaringen uit. 


Heb je het event gemist? Kijk het dan terug! 


Vitaliteitscommunity

Wij hopen dat we alle deelnemers geïnspireerd hebben om zelf, maar ook vooral samen aan de slag te gaan met vitaliteit! Als Vrienden van ZorgSaam willen wij organisaties in de regio daarbij helpen door samen te bouwen aan een Vitaliteitscommunity. Een platform waarop we “tips and trics” met elkaar delen en ervaringen uitwisselen en van daaruit activiteiten ontwikkelen. Zo werken we samen aan vitale medewerkers, vitale bedrijven en een vitale regio. 


Doe mee!
Heb jij interesse om deel te nemen aan de community? Laat het ons weten, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. 


Lees verder


 

Online kerstevent voor onze zorgmedewerkers

Door de coronacrisis was 2020 voor zorgmedewerkers een bijzonder zwaar jaar. Zij hebben keihard gewerkt onder zware omstandigheden. Als Vrienden van ZorgSaam hebben wij enorm respect voor!


Om onze waardering tastbaar te maken en medewerkers een hart onder de riem steken, hebben wij in december 2020 een leuk online kerstevent voor hen georganiseerd. 


​​​​​​​Online Pub-Quiz
Op drie verschillende avonden deden medewerkers van ZorgSaam mee aan een heuse online Pub-Quiz. Een interactief en ludiek event waar medewerkers in teamverband streden om unieke prijzen en natuurlijk de eeuwige roem. Niemand minder dan "dr. Maikel Harte"  presenteert op geheel eigen en ludieke wijze de avond. 


Hartelijk dank aan iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze avond! ​​​​​

​​​​​​​

Ik wil graag doneren!
Pubquiz mozaiek_afbeeldingen kleur
VVZ poppetjeshartje groen
Projectsteun aanvragen

Organiseer jij een project dat aan bij de doelstelling en  uitgangspunten van de Vrienden van ZorgSaam? En kan jij daarbij ondersteuning gebruiken? Dat kan!


Lees verder

Deze website gebruikt cookies om je beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Ga je akkoord met de cookies?