header afbeelding
Vriend van ZorgSaam

Samen met onze vriendengroep zetten wij ons in om de kwaliteit van zorg en het welzijn van patiënten, cliënten, bewoners en medewerkers van ZorgSaam te verbeteren. Extra’s die enorm belangrijk zijn, maar niet uit het reguliere zorgbudget betaald kunnen worden.


Op transparante wijze zoeken wij naar middelen om onze projecten te realiseren. Dit doen we niet alleen, maar samen met onze vrienden; mensen die ZorgSaam en de zorg een warm hart toedragen. En we hopen daarbij ook u te mogen verwelkomen in onze vriendengroep!


Ja, ik wil graag doneren!
VVZ poppetjeshartje groen
connect-316638 (1)
BedrijfsVrienden van ZorgSaam 

Samen met onze vriendengroep zetten wij ons in om de kwaliteit van zorg en het welzijn van patiënten, cliënten, bewoners en medewerkers van ZorgSaam te verbeteren. Extra’s die enorm belangrijk zijn, maar niet uit het reguliere zorgbudget betaald kunnen worden.​​​​​​​


Op transparante wijze zoeken wij naar middelen om onze projecten te realiseren. Dit doen we niet alleen, maar samen met onze vrienden; bedrijven en organisaties die ZorgSaam een warm hart toedragen. En we hopen daarbij ook u te mogen verwelkomen in onze vriendengroep!


Wilt u BedrijfsVriend van ZorgSaam worden? Bekijk onze sponsorpakketten voor de mogelijkheden (pdf-bestand).

Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.


Ja, ik wil BedrijfsVriend worden!

Deze website gebruikt cookies om je beter te kunnen helpen en de website te verbeteren. Ga je akkoord met de cookies?